KAPALJKA.COM™
- Zagreb By Night -
 
|| Marketing | Contact  
Just the 2 of us..
   Rodman - Party..Part II
6.10.2003.

Can u spell VIP?..

Da! rekli smo da imamo jos ekluzivnih slika, i nismo vam lagali! Ovaj put donosimo razne slike. Od voznog parka koji je bio ispred Baobaba, pa do cura i samog Rodmana.
Kako se ljudi uzive kad dodu tako poznate licnosti..! Evo nedavno..imo sam prilike biti na Mineinom nastupu..i cujem iza jednog tipa kako govori drugom da je njegov frend u Papayi zaslato Mine-u. A u sebi si mislim..."faco.."! Koja je svrha toga? Jel on sad faca!? Manga? Glavni?! Malo sutra! Al eto..razne ljude razne stvari vesele. Tako je svugdje..bilo...i bit ce..

Sve sta vidite je 100% K Exclusive| Copyright©
Can u like..turn around, 4 me 2 check u out?
To vidjeh! Ne cuh sta covjek curi govorio, al opisat cu vam sta se dogadalo pa sami zakljucite sta joj je mogo rec. Rodman je sjedio na fotelji, oko njega koja cura i njegovi tipovi. I sada do tih njegovih sjedi neka cura. I vidis tipa kak pokaze prstom da se digne i okrene pred njim da je odmjeri. I cura..bas to napravi..
Svi znaju..
Svi znaju da je Rodman tu. Al bas svi. I sad procitah u novinama da je ostao jos u Zg. Neznam kolko...al da je ostao. Covjek se ne moze zasitit. Al sta...ces..! Nis...! Kazu da su nam cure najljepse..i onda nam trebaju drugi da nam to kazu..a ne mozemo sami to uvidjet. A sta ces..uvijek je tako..uvijek je susjedova trava zelenija. Al kad drugi kazu da nam trava super..kud ces vise..


Mogu ja malo? Zadnja rec..je sala! :)
I tako je Rodman dofurao i neku curu na OTV. I zvao je pred kameru..da dode..i pokaze *ass*. I nije se cura bunila. Dosla..pokazala..i odsetala. I sad svi znaju da je ona..ta koja je bila blizu rodmana, u najmanju ruku. A sta ona ima od toga?! Ah..da sad ne diskutiramo..svi znamo sta ona ima od toga..a sta nema. I kako se Rodman odlucio zadrzat jos koji dan...nista...svi u lov na Rodmana!


Partners
HIT-FRIZ

p i c t o r i a l s
Ode vikend..
Tjedan dana cekas da dode vikend. I onda on jednostavno ode! Prode! Nestsane! Izgubi se! A nista..! Preostaje nam tjedan dana iscekivanja. Tjedan dana objavljivanja slika s rodmana. Jer ovo je samo mrivca..divovskog kruha kojeg imamo..
[Klikni za veliku sliku] [Klikni za veliku sliku] [Klikni za veliku sliku]
1
 
2
 
dj 2urky
 
Copyright © 2002-2006 Kapaljka.com. All Rights Reserved. - Orginalan Sadrzaj Kapaljke Stiti Zakon O Autorskom Pravu