KAPALJKA.COM™
- Zagreb By Night -
 
|| Marketing | Contact  
 
   Kako se sakrit djeci..
24.03.2004.

Da li ste to vi ostarili..il klinci poceli izlazit van..?

Hm..svi se pitaju kako se izbjegavaju klinci vani? Pa..jednostavno. Ide se van..kada oni ne mogu, a to je onda usred vikenda. I ne, nejdemo sljedeci dan na poso..ni na nikakve obveze..zato jer sve sredimo na vrijeme..! Al pazite da ne izletite preko tjedna..bas kad su praznici neki i takve neke stvari. Jer jednom ja bas pogodio takav jedan dan..a ono..vani hodaju po kolonama. Ja reko, pipls..idemo u nas crib..! :D I Tako..dok vi pokusavate svaki put vas izlazak napravit boljim..hm..nas je uvijek takav! I ne lazemo vas, znate da se na Kapaljci ne laze..
Sve sta vidite je 100% K Exclusive| Copyrighted
Najjace provale..
Da...uvijek se zadivim provalama od ljudi. Sad vise ni ne smijem pisat ovdje provale..jor su tako opake, glupe..i cudne..! Ma vjerujte mi..znam o cemu govorim. hehe! Nego od uleta..pazite ovaj: dodes do cure..i onda je pitas: Jesi za jedan orgazam? ehhe! I onda te ona onak bljedo gleda..a ti samo iza leda izvadis koktelcic! Da..to iz filma jednog..:)
Dobro..znate sta sam vam reko..
Dobro znate da sam vam reko da ne prisvajate tude provale i onda se pravite mastoviti. Ova lijeva provala..ona nije tocno u tom smislu bila u filmu, i siguran sam da je nitko ne bi prepoznao ako se ovako izvede. I imajte na umu..orginalne gluposti su bolje..od pametnih kopiranja..tak da! Dobro..sad se vi mozda ne slazete i te sheme..al ko vam je kriv. I jos se cudite zas vam vikendi nisu dobri..told ya..


I nema straha..vikend je tu..
Ja mislim da bi bio red..da se ovaj vikend izade ko nikad prije. Em sta je jos uvijek aktualan ZGAuto..em sta je vikend. Tak da..! E da..neko rece..gdje su slike s auto show-a? Ja reko..gdje su novci ljudi? heh! Pa dobro znate da je to samo za VIP clanove..tak da...! Sta si ti ucinio da postanes VIP? Zato..vati te $$$ i salji nama! :P Sve u svoje vrijeme...! :D


Partners
HIT-FRIZ

p i c t o r i a l s
Ceka se vikend..
Neznam za vas...al ovaj vikend ce biti jedan od jacih! To se vec odavde vidi..makar je srijeda! Mozda zato jer smo sad postali ludi..i jos vise zelimo zabavu. I neznam zas to zelimo..sam znam da moram ic van....
[Klikni za veliku sliku] [Klikni za veliku sliku] [Klikni za veliku sliku]
1
 
2
 
3
 
Copyright 2002-2006 Kapaljka.com. All Rights Reserved. - Orginalan Sadrzaj Kapaljke Stiti Zakon O Autorskom Pravu